10
NPS

Isa Bais - Community manager Stichting IZZ, Apeldoorn

Zonder te weten waar ik precies aan begon, en met de sterke behoefte aan meer rust en ruimte in mijn functioneren, ben ik met Jet aan haar Intens Productief programma begonnen. Nu 3 maanden later, heb ik mijn werk op zo’n manier gestructureerd dat ik daadwerkelijk productiever ben, meer ruimte heb voor mijn creativiteit, en meer rust en overzicht heb over alle lopende zaken. Ik ben daardoor veel beter in staat om proactief te handelen, waar ik voorheen vaak mijn tijd en energie verloor door reactief te werken. Bovendien geeft de grip die ik nu op mijn werk heb, me veel rust.

Ik hoef me niet steeds af te vragen of ik wel de nodige stappen zet voor het behalen van mijn doelen, omdat ik nu bewuster werk vanuit mijn doelen. Jet heeft me geholpen eerst zicht te krijgen op mijn manier van werken en waarom die manier contraproductief was, of me niet opleverde wat ik wilde. Door een aantal eenvoudige denkstappen te maken, kreeg ik al snel meer grip op mijn werk. Vervolgens hebben we heel praktisch gewerkt aan een aantal werkprocessen en heeft Jet me handige tips en trucs, tools en instellingen geleerd. In een aantal sessies hebben we e.e.a. ook daadwerkelijk samen ingesteld en geoefend.

En dat werkt! Jet is een prettige coach. Ze is geduldig, bevlogen en behulpzaam. Ze heeft steeds voor ogen dat het gaat om wat mij helpt om mijn doelen te behalen. Daarbij is ze motiverend, toegewijd en positief kritisch. Haar deskundigheid heeft bij mij een gedragsverandering teweeg gebracht. En zoals zij zelf bij de start van het programma aangaf, is gedragsverandering het doel maar ook de grootste uitdaging om Intens Productief te worden.




Weten of het iets voor jou is?


Plan een proefsessie!

Direct een sessie inplannen?

Oriënteer je je graag uitgebreid? Bespaar dan tijd en plan nu kosteloos een Intens Productief proefsessie.

Liever eerst overleggen met je werkgever? Download dan de pdf.

Plan je sessie in met Jet PDF voor je werkgever