Bewaak je tijd
Baas over je tijd

Bewaak je tijd

Veel deelnemers aan het Intens Productief programma hebben de eigenschap om hun mail, hun deur én hun agenda de hele dag open te hebben. Heel handig voor je collega's die vragen hebben. Vooral als jij ze ook nog eens direct beantwoordt. Heel fijn, voor hen... maar jij bent continu afgeleid van jouw prioriteiten.

Hoe zorg je nou dat je flexibel bent, snel reageert maar ook tijd hebt voor jezelf om te werken aan dingen die voor jou belangrijk zijn?

Wist je dat...

blokken van 25 minuten geconcentreerd werken en dan 5 minuten pauze het beste werken? We noemen dit Intens Productieve blokjes.

Deelnemers aan het Intens Productief programma zorgen dat ze 1 tot 2 uur per dag vrij houden, om te werken aan hun doelen. Dat zijn dus 2 tot 4 Intens Productieve blokjes (van 25 minuten) op een dag. Probeer het eens! Je zult zien hoeveel je voor elkaar krijgt door deze simpele stap toe te passen.

Heb je hier vragen over of wil je weten hoe je meer vanuit je doelen werkt? Mail naar jet@intensproductief.nl of plan een gratis proefsessie.

Isa Bais

Jet is motiverend, toegewijd en positief kritisch. Haar deskundigheid heeft bij mij een gedragsverandering teweeg gebracht.. Lees meer

Isa Bais - Community manager Stichting IZZ, Apeldoorn
Tomas Dankers

Ik heb er nu nog iedere dag plezier van. Ik kan het iedereen aanraden. Lees meer

Tomas Dankers - Digitaal strateeg Have a Nice Day, 's-Hertogenbosch
Cynthia van Wachem

Nu ik zie hoe veel efficiënter ik mijn werk kan organiseren, zou ik iedereen aanbevelen om dit te gaan doen. Het geeft rust en ruimte! Lees meer

Cynthia van Wachem - Communicatieadviseur Gezond werken in de zorg, Apeldoorn
Tessa Steennis

Door de manier van Intens Productief blijf ik met hoofd erbij, het is een prettige stok achter de deur en precies op maat voor mij. Lees meer

Tessa Steennis - Sociaalwerker ContourdeTwern, Tilburg

Direct een sessie inplannen?

Oriënteer je je graag uitgebreid? Bespaar dan tijd en plan nu gratis en geheel vrijblijvend een Intens Productief proefsessie.

Liever eerst overleggen met je werkgever? Download dan de pdf.

Plan je sessie in met Jet PDF voor je werkgever