9
NPS

Judith van ‘t Loo - Relatie Manager bij ABN AMRO Bank N.V.

Het Intens Productief Programma werd mij aangeraden door een collega. Deze collega is ontzettend enthousiast over Jet en het programma, maar in mijn optiek al heel erg gestructureerd en geordend.

Ik twijfelde of het programma iets voor een chaotisch iemand als mijzelf zou kunnen zijn. Jet is ontzettend vriendelijk, spontaan, geïnteresseerd en geduldig. Ik voelde met gelijk op mijn gemak bij haar. Tijdens de eerste sessies heb ik wel eens gedacht, waar gaat dit naar toe, maar alle stappen die je doorloopt in het programma zijn functioneel en zinvol.

Intens Productief heeft mij naast rust, productiviteit met name inzicht gebracht. Jet heeft mij tijdens het programma de juiste vragen gesteld en mij echt aan het denken gezet. Dankzij haar heb ik een moeilijke beslissing durven nemen. Daar ben ik nu vooral erg blij mee!

Ik zou het programma aanbevelen aan collega’s, vrienden of iedereen die net als ik hard werken, bevlogen zijn, maar vooral ook geleefd worden door de waan van de dag. Hoe fijn is het om dat anders te kunnen beleven…. Jet dank je wel voor je inzichten, geduld en goede adviezen… Jouw programma is top!
Weten of het iets voor jou is?


Plan een proefsessie!

Direct een sessie inplannen?

Oriënteer je je graag uitgebreid? Bespaar dan tijd en plan nu kosteloos een Intens Productief proefsessie.

Liever eerst overleggen met je werkgever? Download dan de pdf.

Plan je sessie in met Jet PDF voor je werkgever