10
NPS

Liesbeth Bult - Projectleider, Secretaris FZO regio Noord Brabant, P&O adviseur

“Het programma zit prima in elkaar, wij hebben de volgorde af en toe aangepast en die optie was voor mij juist prettig.

De coaching heb ik als prettig ervaren. Het positieve zit er voor mij in dat je aan de hand wordt meegenomen, een korte 1 of 2 daagse training had mijn werkwijze echt niet aangepast. Dus juist de terugkerende afspraken en het persoonlijke contact zijn helpend. Het werken met one-note is voor mij echt een pluspunt, TO DO helpt het leegmaken van mijn hoofd en mailbox, ik realiseer mij ook
dat werken vanuit TO DO voor mij nog een uitdaging blijft.

Ik heb mij oprecht gesteund gevoeld in de chaos die het aanleren mij gaf, "loslaten = anders vasthouden" en best wel eng. Dat ik nu letterlijk met een lichtere rugzak verder kan is een compliment aan jou en het programma.

Ik zou Intens Productief aanraden aan eenieder met een volle inbox en te weinig uitwerktijd. Omdat het je helpt van onbewust/onbekwaam naar bewust/onbekwaam en vandaaruit naar bekwaam.
Die laatste vraagt echt nog wel discipline maar het bewust worden van hoe het anders kan en daarbij aan de hand te worden genomen is een manier die voor mij (en naar verwachting vele van mijn collega's) meer zal opleveren dan een dagje training.

Vooraf had ik mij niet gerealiseerd hoe systemisch het programma/training zou zijn. De eerste oefeningen vond ik pittig, om echt weer te kijken naar mijn bedoeldingen in werk
en privé. e overgang daarvandaan naar de werkpijlers was even zoeken voor mij, omdat het vanuit daar gevoelsmatig een knip was naar de systemen.

Het heeft mij inzicht gegeven in waar ik sta en wat IK daarin wil, welke keuzes ik op dagelijkse basis maak en of dat wel zinvolle keuzes zijn. Ik ben echt nog in de fase van bewust-onbekwaam maar daarbinnen is meer rust en inzicht.”
Weten of het iets voor jou is?


Maak kennis in een vrijblijvende proefsessie

Direct een sessie inplannen?

Oriënteer je je graag uitgebreid? Bespaar dan tijd en plan nu kosteloos een Intens Productief proefsessie.

Liever eerst overleggen met je werkgever? Download dan de pdf.

Maak kennis in een vrijblijvende proefsessie Download hier de informatie voor je werkgever