9
NPS

Stefan Wolfs - Lean Consultant - ABN AMRO Bank

"Allereerst super fijn om dit systeem te kunnen toepassen, ik ben ervan overtuigd dat dit me gaat helpen om mijn doelen te behalen. De lessen heb ik als prettig ervaren. Het tempo was goed. In geval je vragen niet direct kon beantwoorden, kwam je daar in de volgende les op terug."

"lk had verwacht dat het erg complex en ingewikkeld zou zijn. Niets is minder waar, het is logisch en praktisch goed toepasbaar. De opbouw is goed en er wordt goed de tijd genomen om het systeem op maat in te richten."

"Wat ik mooi vind is dat de uitkomsten eigenlijk heel logisch zijn, iets wat ik van te voren niet had verwacht. Juist omdat de uitkomsten logisch en praktisch toepasbaar zijn, ben ik ervan overtuigd dat ik dit systeem ook daadwerkelijk vol kan houden."

"Ik raad iedereen die dagelijks met MS Office werkt Intens Productief aan. Zelf zie ik het systeem wat Intens Productief je leert als best practice om het meest uit de Office producten te halen. Met als bijkomend voordeel dat je gestructureerd werkt aan de prioriteiten die voor jou belangrijk zijn."

Stefan
Weten of het iets voor jou is?


Maak kennis in een vrijblijvende proefsessie

Direct een sessie inplannen?

Oriënteer je je graag uitgebreid? Bespaar dan tijd en plan nu kosteloos een Intens Productief proefsessie.

Liever eerst overleggen met je werkgever? Download dan de pdf.

Maak kennis in een vrijblijvende proefsessie Download hier de informatie voor je werkgever