Tomas Dankers - Digitaal strateeg Have a Nice Day, 's-Hertogenbosch

Ik had constant tijdnood, de drukte overviel me steeds. Ik was mijn werk zo snel mogelijk aan het wegwerken en had eigenlijk geen idee of ik het wel redde in de tijd. Ik werkte veel over.

Ik twijfelde heel erg of ik wel aan het programma zou beginnen, omdat ik het al zo druk had. Ik wilde alleen maar korte oplossingen, 'snackable content' als het ware. Toch ben ik eraan begonnen.

Jet heeft me precies begeleid zoals ik het nodig had. Binnen een mum van tijd had ik het voor elkaar om mijn overvolle mailbox leeg te krijgen. Én het lukte me om dat ook zo te houden. Daar heb ik echt iedere dag plezier van. Daarnaast heeft ze me het programma Wunderlist - wat ik al gebruikte - zoveel effectiever leren inrichten; dat werkt fantastisch.

Ik ben heel blij dat ik het programma gevolgd heb. Ik werk veel bewuster vanuit mijn taken en kan veel beter met drukte omgaan. Hoe Jet vol passie een tip m.b.t. productiviteitsverbetering uitlegt en overbrengt, daar word je echt vrolijk van. Die emotie maakte mij helemaal enthousiast om het ook in praktijk te brengen.

Voor mij kwam dit programma echt op het juiste moment en ik heb er nu nog iedere dag plezier van. Ik kan het iedereen aanraden. Dit is voor mij dé perfecte combi tussen time-management en persoonlijke effectiviteit.
Weten of het iets voor jou is?


Maak kennis in een vrijblijvende proefsessie

Direct een sessie inplannen?

Oriënteer je je graag uitgebreid? Bespaar dan tijd en plan nu kosteloos een Intens Productief proefsessie.

Liever eerst overleggen met je werkgever? Download dan de pdf.

Maak kennis in een vrijblijvende proefsessie Download hier de informatie voor je werkgever