9,5
NPS

Leyla de Heer - Consultant Cultuur & Transitie ABN Amro Bank N.V.

Mijn werk is super belangrijk voor mij. Ik werk al 16 jaar voor hetzelfde bedrijf en ik houd ervan. Maar moet het altijd in mijn hoofd zitten? Is het wel goed dat ik me altijd druk voel? Waarom pak ik een bepaalde klus op? Mag ik ook nee zeggen? En waarom mail ik mezelf? Kan dat ook anders?

Die vragen ben ik mezelf gaan stellen door Intens Productief. Is het een doel op zich om een bezige bij te zijn? Nee, het gaat om wat ik oplever. Dat inzicht heeft me geholpen om mijn gedrag te veranderen. In mijn nieuwe functie moest ik meer vanuit een helicopter view gaan werken. Loslaten, zaken overzien, prioriteiten stellen, en minder zelf de inhoud in.

Dankzij het programma ervaar ik nu veel meer rust. Een lege inbox, alles op mijn takenlijst, 's avonds niets meer moeten, geen spoed dingen meer in mijn hoofd. Ik weet dat alles loopt zoals het hoort te lopen. Daardoor kan ik nu zonder schuldgevoel een heel ontspannen dag hebben. Voorheen dacht ik 'als ik niet druk ben geweest, dan heb ik iets niet goed gedaan'. Dat is veranderd, doordat ik nu veel meer grip heb.

Jet is een coach die altijd doorvraagt. Ze neemt geen genoegen met een simpel antwoord. Zonder oordeel dwingt ze je tot zelfreflectie. Ergens halverwege het programma viel ik even in mijn oude gedrag terug. Van Jet had ik geleerd tijd te reserveren voor bepaalde taken. Nu was ik over mijn eigen tijd heen aan het plannen en 's avonds zat ik thuis mijn takenlijst bij te werken. Dankzij de regelmatige sessies zag Jet direct wat ik aan het doen was. Ze hielp me resoluut en doortastend om mijn werkwijze weer op orde te krijgen. Je werkt samen aan een gedragsverandering en dat maakt het programma ook echt intensief. Ik snap nu dat dat nodig is. En dat het werkt!

Nu ik grip op mijn werk heb kan ik ook vaker stilstaan om te zien dat zaken goed gegaan zijn. Bovendien ervaar ik weer ruimte om iets nieuws op te starten. Uit de waan van de dag en vanuit meer tevredenheid en plezier. Ik werd heel erg geleefd in mijn werk, en dat is voorbij! Nu leer ik te genieten van wat ik bereik, met dank aan Intens Productief.

Weten of het iets voor jou is?


Maak kennis in een vrijblijvende proefsessie

Direct een sessie inplannen?

Oriënteer je je graag uitgebreid? Bespaar dan tijd en plan nu kosteloos een Intens Productief proefsessie.

Liever eerst overleggen met je werkgever? Download dan de pdf.

Maak kennis in een vrijblijvende proefsessie Download hier de informatie voor je werkgever