9,0
NPS

Nicolien Linkels - Manager klantondersteuning MKB banking bij ABN AMRO Bank N.V.

Toen Jet me informeerde over de intensieve begeleiding en ik zag dat we 10 weken lang 'meters zouden maken' was ik overtuigd. Ik wilde zó graag weer baas over mijn eigen tijd worden.

De start van Intens Productief heb ik ervaren alsof ik 'met de billen bloot' moest. Jet keek met me mee (via schermdelen) naar mijn inbox en agenda. Ik kwam er door haar kritische vragen achter dat er nog een wereld te winnen was. Ze stelde vragen als 'wanneer ga je lunchen?', 'wanneer bereid je dat overleg voor?', 'waar heb je uitwerktijd gepland?'. Het werd me duidelijk dat ik met héél véél dingen bezig was.

Ik kreeg zicht op de afspraken in mijn agenda die wél en ook níet bijdroegen aan mijn doelen. Best confronterend. Ook mijn mail kreeg structuur. Dat heeft me zó geholpen om slimmer te plannen en slimmer met mijn mail om te gaan. Want ik doe nog steeds heel veel, maar nu binnen mijn 36-urige werkweek en veel meer 'in control'. In plaats van 's avonds thuis iets af te maken omdat ik denk dat het direct klaar moet zijn, communiceer ik nu wanneer ik ermee aan de slag kan. Dat kán ook, doordat ik baas over mijn tijd ben. En zo kan mijn laptop 's avonds in mijn tas blijven.

Jet stelt ontzettend veel kritische vragen; ze vraagt door en ze neemt geen genoegen met een antwoord als 'dat doe ik gewoon zo'. Ze is betrokken en heel geïnteresseerd in mij als persoon en wat mij drijft. Ze maakt daarnaast ruimte voor wat er gaandeweg de training gebeurt. Zo hebben wij een sessie gedaan om mijn jaardoelen voor 2019 te bespreken en een jaarplanning te maken. Omdat ik in 2019 met zwangerschapsverlof ga en een nieuwe manager ga inwerken wordt het een ander jaar dan voorgaande jaren. Jet denkt dan zo goed mee, dat heeft me heel erg geholpen. Ze past zich aan aan de fase waarin je zit met je werk.
Weten of het iets voor jou is?


Maak kennis in een vrijblijvende proefsessie

Direct een sessie inplannen?

Oriënteer je je graag uitgebreid? Bespaar dan tijd en plan nu kosteloos een Intens Productief proefsessie.

Liever eerst overleggen met je werkgever? Download dan de pdf.

Maak kennis in een vrijblijvende proefsessie Download hier de informatie voor je werkgever